A Tripnet som especialistes en tripes naturals de porc, vaca i xai.
La nostra activitat correspon a la neteja, raspat i calibrat dels intestins porcins propis, per la seva comercialització tant al mercat nacional com internacional.
Tripnet neix de la inquietud d’un jove equip juntament amb la col·laboració de Friselva, SA, escorxador i sala d’especejament fundada el 1975, podent així aprofitar la seva experiència en el sector càrnic. Tripnet, SL forma part del grup Agrocàrnic, que nascut el 1963 gaudeix d’una gran experiència i que engloba un hòlding d’empreses dedicades a tot el procés del sector càrnic porcí, des de la cria fins a la comercialització de tots els seus productes i derivats.
Oferir un producte de qualitat, amb regularitat i competitiu per satisfer a tots els nostres clients.
La gestió de Tripnet es basa en 5 missions fonamentals:
Consolidar-nos al mercat amb un producte referència per la seva qualitat i competitivitat amb l’objectiu d’ampliar el nostre catàleg per poder oferir una més àmplia varietat en sistemes d’envasos per a embotits.
La nostra principal característica passa pel fet de poder incidir des del moment del sacrifici, neteja, raspat i fins al calibrat final que ens permet tot el control en la qualitat i en la traçabilitat.
Fer un bon treball d’equip millorant dia a dia els processos de producció, medi ambient i recursos humans.