Forma part de l’intestí gruixut del porc. Permet embotir tant embotits cuits com curats.
La tripa Semi Rissada forma part l’intestí gruixut del porc. Tripa raspada, salada I agrupada per calibres i llargada. Col·locada en malla de plàstic formant madeixes.
La seva forma rissada dona nom a la peça i permet embotir tant embotits cuits com curats, com ara: la sobrassada, la llonganissa i la “morcilla”.
La tripa semi-rissada procedeix d’escorxadors homologats, d’origen Europeu.i de primera qualitat, apta tant pel mercat nacional com internacional.
Propietats | Alta qualitat osmòtica: permeabilitat del producte al vapor, fum i gasos. Això facilita, per exemple, la dessecació i el fumat. |
---|---|
Longitud | Peces d'uns 33 cm |
Calibre | De 5 mm de 45/50 fins a 60/6 |
Presentació | Madeixes de 25 unitats |
Envàs | Bossa de plàstic dins d'un barril alimentari amb sal i salmorra |
Utilització | Per a productes curats i cuits: sobrassada, llonganissa i “Salsichón” |