Icono whatsapp
Bodegó de productes de tripnet

Tripnet

línia tripnet-08

A Tripnet som especialistes en tripes naturals de porc, vaca i xai.

La nostra activitat correspon a la neteja, raspat i calibrat dels intestins porcins propis, per la seva comercialització tant al mercat nacional com internacional.

Història

Tripnet neix de la inquietud d’un jove equip juntament amb la col·laboració de Friselva, SA, escorxador i sala d’especejament fundada el 1975, podent així aprofitar la seva experiència en el sector càrnic. Tripnet, SL forma part del grup Agrocàrnic, que nascut el 1963 gaudeix d’una gran experiència i que engloba un hòlding d’empreses dedicades a tot el procés del sector càrnic porcí, des de la cria fins a la comercialització de tots els seus productes i derivats.

 

Missió

Oferir un producte de qualitat, amb regularitat i competitiu per satisfer a tots els nostres clients.

La gestió de Tripnet es basa en 5 missions fonamentals:

  • al client, ser flexibles a les seves sol·licituds, respectuosos als seus requisits i fiables amb la qualitat dels nostres productes,
  •  a les persones, fomentar un bon ambient de treball, comunicació i reconeixement. Impulsar el creixement personal i professional
  • als proveïdors, generar una comunicació fluida que beneficiï a totes les parts
  • a la societat,optimitzar i gestionar efectivament l’aigua i els residus, involucrar-nos amb campanyes de desenvolupament social
  • a l’accionista, generar valor produint productes de referència en el nostre sector

 

Visió

Consolidar-nos al mercat amb un producte referència per la seva qualitat i competitivitat amb l’objectiu d’ampliar el nostre catàleg per poder oferir una més àmplia varietat en sistemes d’envasos per a embotits.

La nostra principal característica passa pel fet de poder incidir des del moment del sacrifici, neteja, raspat i fins al calibrat final que ens permet tot el control en la qualitat i en la traçabilitat.

 

Valors

Fer un bon treball d’equip millorant dia a dia els processos de producció, medi ambient i recursos humans.