Tripa fina de porc raspada agrupada i conservada en sal.
Tripa fina de porc raspada, salada I agrupada per calibres i llargada. Col·locada en malla de plàstic formant madeixes.
S’utilitza per embotir una gran varietat de productes tant curats, cuits com frescos: botifarra crua, botifarra blanca i negra, fuet, xoriç i d’altres.
Totes les nostres tripes son naturals i d´origen 100% espanyol i de primera qualitat. Obtenim les tripes de porc de la nostra pròpia producció, aptes tant pel mercat nacional com internacional.
El procés de desgreix, neteja i salat es dur a terme en els nostres escorxadors homologats. I el calibratge i l’envasat en el nostre centre de calibratge.
Propietats | Alta qualitat osmòtica: permeabilitat del producte al vapor, fum i gasos. Això facilita, per exemple, la dessecació i el fumat. |
---|---|
Longitud | Tires de 3 m a 18 m |
Calibre | 28/30 mm fins a 42/44 mm |
Presentació | Tripa raspada i salada en madeixes de 80 m i 90 m col·locades en malles de plàstic |
Envàs | Bossa de plàstic dins d'un barril alimentari amb sal i salmorra |
Utilització | Elaboració de productes tant cuits, curats com frescos: botifarres, botifarres del perol, “morcilla”, “Longaniza de Aragón”, “Chorizo riojano” i d'altres. |