Forma part de l’intestí gruixut del porc, situat tot just abans del cular o recte.
Es troba tot just abans del cular per tant, la seva posició dins del budells del porc dona nom a la peça. Tripa raspada, salada i agrupada per calibres i llargada. Col·locada en malles de plàstic formant madeixes.
Permet embotir tant embotits cuits com curats, com ara: la sobrassada, la llonganissa i la “morcilla”.
Totes les nostres tripes son naturals i d´origen 100% espanyol i de primera qualitat. Obtenim les tripes de porc de la nostra pròpia producció, aptes tant pel mercat nacional com internacional.
El procés de desgreix, neteja i salat es dur a terme en els nostres escorxadors homologats. I el calibratge i l’envasat en el nostre centre de calibratge.
Propietats | Alta qualitat osmòtica: permeabilitat del producte al vapor, fum i gasos. Això facilita, per exemple, la dessecació i el fumat. |
---|---|
Longitud | Peces de 38 cm |
Calibre | De 45/50 a 60/65 mm |
Presentació | Madeixes de 100 unitats |
Envàs | Bossa de plàstic dins d'un barril alimentari amb sal i salmorra |
Utilització | Per a productes curats i cuits com: sobrassada, llonganissa i “Salsichón” |